Ungdomsspillerudvalg (USU)

I USU fastlægges mål, politikker og værdier for ungdomsafdelingen i forhold til ambitionen om at være Danmarks bedste ungdomsbadmintonklub.

USU koordinerer de mange aktiviteter i ungdomsafdelingen, bl.a. dialog med klubbens mange frivillige hjælpere om opgaveløsningen i forhold til planlægning af træning, deltagelse i holdturneringen, turneringsdeltagelse, afholdelse af sociale events og klubmesterskab og meget, meget mere.

Vi holder møde i USU ca. 1 gang om måneden og vi indbyder jævnligt til åbent møde hvor forældre eller spillere har mulighed for at komme med input, gode ideer eller drøfte relevante emner med USU


USU består af en formand og en række områdeansvarlige. Formanden er medlem af klubbens hovedbestyrelse.

I 2018-19 består USU af:

Jes SørensenFormand og træneransvarligusu-formand@grevebadminton.dk
Dan AndersenSekretærusu-formand@grevebadminton.dk
Ann-Britt BelisarioAd Hoc opgaver
Eliteudvalg
abb@domstol.dk
Marttin Stuart NielsenBreddeudvalg og Rekruttering
Jane BlumeMedlemsspørgsmål
Campudvalg
ungdom@grevebadminton.dk

 

Der udover er der selvfølgelig en masse andre frivillige der bidrager til at gøre GSB til det det er for eksempel:

Turneringsudvalg

turnering@grevebadminton.dk

 

 

Tællerkoordinator

Jonas Meyer

Jette Rasmussen

Jesper Rasmussen

 

Ulla Jensen

Event udvalg
Rekruttering Steen Hilmar
Holdturnering/Booking af hal Anne Julie Rimaas
Badminton på toppen Brian Bang Pedersen

 

Vi vil gerne være endnu bedre…

Har du en idé eller mener du noget kunne gøres anderledes til gavn for hele ungdomsarbejdet, så send os en mail med din holdning, ris og ros og de gode ideer, som kan være med til at ”løfte” ungdomsafdelingen.

Det er sjovt at være i GSB, og det er også sjovt at hjælpe. Hjælper du som spiller, kommer du endnu tættere på dine badmintonvenner, og før du aner det, er det ikke “bare” badmintonvenner, men “rigtige” venner, som også bliver en væsentlig del af din dagligdag og fremtid.

At være forældrehjælper kan vi kun anbefale. Du får muligheden for at have et fælles “projekt” med dit barn, og så skaber du også et netværk af andre forældre i badmintonklubben, som alle deler to fælles interesser: badminton og glade unge.

Så har du tid i overskud, så kontakt en fra udvalget eller formand Helle Holm. Hun ved, hvor vi har mest brug for hjælp.