Anders Kristiansen – Ny sportschef/cheftræner i GSB

  • 14. juli 2018

Igennem et stykke tid har det været et stort ønske at få en trænerprofil med en mere synlig tilgang til aktiviteterne i hallen. Grunden hertil er at træningsmiljøet skal have 100% fokus fra trænerens side, for at vore spillere kan præstere optimalt, og fortsat udvikle deres potentiale, så GSB dermed kan opfylde egne målsætninger og samtidig  ”levere varen” overfor vore sponsorer.

Det er derfor med stor glæde at vi kan præsenterer Anders Kristiansen som ny cheftræner/sportschef i GSB. Anders er 38 år og har spillet på ligaholdet i Værløse i en lang årrække og desuden på landsholdstræningen i Brøndby fra 2006-2014. Han har rangeret mellem 10-20 i verden størstedelen af disse år.  Han har været træner i Værløse fra ca 2008-2015 med ansvar for 1-3. holdet, og har de sidste 3 år været ansat som landstræner i Sverige.

Vi glæder os utroligt meget til at Anders tiltræder 1/8, hvor friske øjne så vil tilrettelægge og gennemføre træningen, forhåbentligt til stor glæde for vor spillere, og ser frem til et langt samarbejde med ham, til fælles glæde.

Yderligere information fås hos:

Eliteformand  Steen Pedersen

T: +45 21293080

Mail: ped@sindby.dk

Ingen Svar til "Anders Kristiansen - Ny sportschef/cheftræner i GSB"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK