David Daugaard er klar til sin 5. sæson for Greve

  • 18. juni 2020

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere David som spiller i ligatruppen i endnu en sæson…

David udtaler: ’’Jeg ser meget frem til min 5. sæson i GSB, hvor trænerteamet og opbakningen fra sponsorerne altid er helt i top. Jeg trives rigtig godt i klubben med det professionelle set up og den gode kommunikation hele vejen igennem.’’ David ser frem til at truppen bliver godt sammenspillet og den gode stemning til hjemmekampene, hvor der altid er en fantastisk opbakning fra sponsorerne og de øvrige tilskuere.

Om forventningerne til sæsonen 20/21 udtaler David: ’’Jeg vurderer, at vi igen kan spille med om medaljer med den kommende trup og ikke mindst med trænerteamet og klubbens nye koncept, som lyder spændende. Jeg håber, jeg kan hjælpe med at GSB når målene og forhåbentlig fejre et godt glas champagne med ’pagne’ Frank og alle i klubben!

Træner Peter R. Jensen følger op og siger: ’’Fedt, at David er klar til endnu en sæson i Greve trøjen. En spiller med Davids kvaliteter og erfaring kan en liga klub som vores naturligvis altid bruge, både når det gælder kampene men så sandelig også i træningsmiljøet. Og med David i truppen ser vores herredouble side meget stærk ud”.

Vi glæder os over, at du fortsætter i klubben, David…

Ingen Svar til "David Daugaard er klar til sin 5. sæson for Greve"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK