GSB udvider trænerteamet for senior- og ungsenior…

  • 8. juni 2020

GSB ser frem til at byde velkommen til Peter Buur Steffensen – i daglig tale ‘Steff’ – som indtræder i træner teamet for senior og ungsenior til den nye sæson.

Steff vil qua sine erfaringer fra banen og ikke mindst som træner kunne bidrage ekstra positivt til vores trænings setup.
Valget er faldet på Steff, da hans kompetencer og personlighed passer godt ind i teamet med både Cheftræner Peter R. Jensen og Chefungdomstræner Michael Rasmussen, der begge kender Steff i forvejen.
‘Vi ser derfor meget frem til en styrkelse af vores træner set-up i den kommende sæson, hvor de forskellige træneres kompetencer og store erfaring vil bidrage til endnu bedre træning og udvikling af vores spillere i GSB,” udtaler Frank Reinholdt, der er nyt medlem af eliteudvalget.

Steff bliver en del at vores morgentræningstilbud og vil være fast træner tirsdag og torsdag morgen. Derudover vil han være en del af vores ungseniortræning hver anden onsdag samt løbende ved udvalgte specialtræninger.

Peter Buur Steffensen er 40 år gammel og er født og opvokset i Vestjylland. I 2001 flyttede han til København, hvor han trænede på ‘Brøndby’-træningen fra 2001 til 2010. Efterfølgende tog han en læreruddannelse, men har siden 2009 primært arbejdet som badmintontræner – først i KBK og Lillerød og i de seneste 5 sæsoner som spillende træner i Gladsaxe Søborg. Peter udtaler: ”Jeg glæder mig virkelig meget til at arbejde med de dygtige og ambitiøse spillere i Greve og ser rigtig meget frem til den udfordring, det vil være.”

Vi glæder os også til at møde dig i hallen, ‘Steff’.
Endnu engang velkommen til Greve.

Ingen Svar til "GSB udvider trænerteamet for senior- og ungsenior..."


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK