Ikke alt ligger stille…

  • 29. marts 2020

DER ER SÅ STILLE NU …
I disse tider hvor man nærmest har fornemmelsen af at verden står stille, kan vi løfte sløret for, at der stadig er gang i en masse spændende ting i GSB.

For senior er holdturneringen afsluttet jf. udmelding fra Badminton Danmark i sidste uge. Alle hold beholder den placering, de havde på tidspunktet for udmeldingen og det betyder, at langt de fleste af GSB’s senior hold kan se frem til at spille en række højere i næste sæson.

Liga semifinaler og finaler forventes stadig at blive afviklet d. 4. og 5. juni 2020. Ydermere har vores eliteansvarlige Steen, travlt med planlægningen af den kommende sæson, spillerforhandlinger og lukning af kontrakter. Hvordan det går, vil der komme mere om i de kommende dage…

I ungdomsafdelingen har vores altid engagerede trænerteam fundet på en masse nye tiltag for at motivere vores ungdomsspillere – som i den kommende periode kan se frem til at blive ’pisket rundt’ via diverse online kanaler – med det ene formål, at de står knivskarpt, til de forhåbentlig får mulighed for at spille DM i løbet af juni måned.

Veteranspillerne kradser i mulden for at blive lukket ind på de grønne baner, så de kan få afholdt årets klubmesterskab og Internafdelingen kunne bare godt tænke sig at få afviklet den sidste holdkamp og selvfølgelig den efterfølgende Tak-for-i-år-fest ?

Måske stilhed bliver til storm – det vides ikke, men gang i den bliver der i hvert fald – forhåbentlig snart og vi holder jer opdateret!!

Ingen Svar til "Ikke alt ligger stille..."


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK