Isra Faradilla stopper i GSB

  • 4. juni 2020

Greve Strands Badminton og Isra har valgt at stoppe samarbejdet før tid og Isra vil således ikke spille for GSB i den kommende sæson, da hun har fået tilbudt og takket ja til en læreplads i Tyskland.

Den nyvalgte formand for GSB, Bo Lykke udtaler:

”Isra Faradilla har gjort det utroligt flot den forgangne sæson og skabt rigtig gode resultater for vores klub. Det er derfor heller ikke uden vemod, at vi siger farvel til Isra, men vi har som klub vurderet, at stille spilleren før klubben. Isra har fået tilbudt nogle muligheder i Tyskland, som både inkluderer uddannelse og badminton på højt niveau – en kombination, vi i GSB ikke kunne matche.”

GSB har tilbudt Isra at blive løst fra hendes kontrakt, så hun kunne rejse til Tyskland, hvor hun i den kommende sæson, forventeligt kan påbegynde en uddannelse hos en tandlæge og stadig spille badminton på højt plan. GSB og den tyske part, har I samråd med Isra og hendes danske vært – Karin Kubista, forsøgt at afdække muligheden for at Isra også kunne spille i GSB, det var desværre ikke praktisk muligt.

GSB vil derfor benytte lejligheden til at takke Karin Kubista mange gange for at åbne hendes hjem for Isra, og ikke mindst ønske Isra al mulig held og lykke på hendes nye eventyr i Tyskland.

Ingen Svar til "Isra Faradilla stopper i GSB"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK