Mads Conrad-Petersen glæder sig til at dele ud af hans erfaring…

  • 31. marts 2020

Som tidligere lovet vil vi nu begynde afsløringen af hvilke spillere, GSB er så heldige at have til rådighed for ligaholdet i sæsonen 20/21 – vi lægger ud med:

MADS CONRAD-PETERSEN
Vi kan i kommende sæson byde velkommen til en ny spiller med en masse erfaring både nationalt og internationalt.
Mads har for nylig meldt ud at han stopper på landsholdstræningen og vi er naturligvis glade for at han i stedet har valgt at byde ind med al hans erfaring både spiller- og træningsmæssigt i GSB.

Mads er 32 år og kommer oprindelig fra en lille by uden for Vejen. Allerede som U13 spiller blev han danmarksmester første gang og siden er det blevet til mange flere mesterskaber både nationalt og internationalt bl.a. i HD sammen med makker Mads Kolding. Mads var også en del af Thomas Cup holdet, der vandt guld i 2016.

Om Mads’ engagement og entre i GSB har han selv følgende kommentarer:
’’Jeg ser frem til at kunne bidrage med nogle af de ting, jeg har lært igennem min karriere, i Greve. Jeg kan godt lide at lære fra mig til unge mennesker, der brænder for badminton og som gerne vil lytte og blive bedre. Jeg tror på, at jeg kan være med til at skubbe nogle ting i en god retning og ser frem til at lære folk i og omkring klubben at kende.
Jeg synes selv, jeg er en person med hjertet på det rette sted og jeg synes, at miljøet i Greve minder meget om det, jeg kommer fra i min opvækst, så jeg ser frem til et godt år i 2020-2021 i GSB.
Efter samtaler med Steen (GSB Eliteansv.) har jeg fået et indtryk af GSB som en klub med værdier, der stemmer overens med mine og jeg glæder mig til både spillemæssigt men også menneskeligt at kunne bidrage, med det jeg kan.’’

VELKOMMEN TIL MADS – Vi glæder os til samarbejdet:-)

Ingen Svar til "Mads Conrad-Petersen glæder sig til at dele ud af hans erfaring..."


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK