Niclas Nøhr ser frem mod en hektisk sæson 20/21

  • 9. april 2020

NICLAS NØHR har spillet sin første sæson i Greve i denne sæson og det er en stor fornøjelse at kunne fortælle, at han fortsætter i sæson 20/21.

Om Niclas’ fortsatte samarbejde med GSB, udtaler han: “Jeg er glad for at fortsætte i Greve næste sæson. Efter min første sæson her, er jeg rigtig spændt på den næste som kommer, mit første år i Greve har været utrolig godt og jeg er meget tilfreds med måden klubben er på både på og udenfor banen.
Næste sæson sker der nogle ændringer og som altid er det svært at spå om, men jeg syntes truppen ser god ud og håber vi kan levere på samme niveau som i denne.”

Før skiftet til GSB spillede Niclas 11 sæsoner i Solrød. Han er oprindelig fra Sydsjælland, nærmere bestemt Møn, hvor han begyndte at spille badminton som 6-årig. Til daglig er Niclas en del af landsholds træningen og hans fokus er udelukkende på at fortsætte udviklingen af hans spil.

Om forventninger til fremtiden, siger Niclas: ’’For mig personligt bliver det et år, hvor der igen skal sættes nye mål og findes løsninger på, hvordan hele situationen skal tackles efter denne krise, har skabt udfordringer for alle.
Men jeg tror, at det bliver et endnu mere hektisk år, da mange ikke har fået spillet de turneringer, de havde planlagt. Derfor bliver der rift om pladserne i de kommende turneringer.’’

Vi ønsker held og lykke med dine personlige mål og ser frem til flere underholdende kampe på Ligaholdet i 20/21.

Ingen Svar til "Niclas Nøhr ser frem mod en hektisk sæson 20/21"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK