Støt Greve Strands Badmintonklub, hver gang du tanker

  • 14. marts 2019

 

Vi har forlænget vores sponsoraftale med OK, så du kan støtte hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte GSB nu. Og så sørger de for at ændre det.

Læs mere om hvordan du støtter på ok.dk/lokalsporten

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

OK har en stand til semifinalen i badmintonligaen tirsdag den 19.03. Få en snak med deres kundekonsulent og få samtidig et helt særligt tilbud!

 

Ingen Svar til "Støt Greve Strands Badmintonklub, hver gang du tanker"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK