TAK FOR DENNE GANG til vores Cheftræner Peter R. Jensen

  • 27. februar 2021

Det er med stor beklagelse, at vi i GSB har været nødsaget til at afslutte samarbejdet med vores Cheftræner Peter R. Jensen. Men i nuværende situation har Peter R. Jensen vist stor forståelse og samarbejde, hvilket vi virkelig takker for og værdsætter.
Peter mener jo også selv, at det er det eneste rigtige at gøre i situationen, hvor begge parter selvfølgelig beklager, at det måtte komme dertil.

Vi har jo fortsat både Michael Rasmussen og Peter Steffensen (”STEFF”) i GSB, som kan fortsætte og styre træningen i GSB og i Greve Idrætscenter, når der rigtig åbnes op igen for indendørs idræt.

Vi i GSB vil takke Peter R. Jensen mange gange for et godt og loyalt samarbejde i GSB
– Greve Strands Badminton, som Cheftræner i indeværende sæson.
Peter har arbejdet utroligt godt sammen med både spillerne, trænerteamet og bestyrelsen i GSB.

Vi har alle haft en stor glade og gavn af Peter´s erfaringer, kompetencer, personlighed og netværk indenfor badminton-verdenen. Det værdsætter vi stadigvæk meget og takker Peter for hans indsats.

Vi er i fælles og gensidig overensstemmelse blevet enige om, at Peter officielt fratræder sin rolle som Cheftræner i GSB med udgangen af april 2021. Vi er også gensidigt blevet enige om, at Peter ikke behøver at møde/arbejde i Greve Idrætscenter de sidste 2 måneder. Peter er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi os i GSB til hver en tid – og vi håber da også, at det kan blive til et samarbejde på et senere tidspunkt, når GSB igen kører for fuld damp i økonomien.

Peter har jo heldigvis stadigvæk sine andre opgaver i Badminton Europe’s Center of Excellence, hvor mange europæiske badmintonspillere drager nytte af Peter´s mange kompetencer og personlighed.

Vi ønsker Peter alt det bedste fremover – og mon ikke, at vi ses i Greve igen på den ene eller måde.

Mange venlige og oprigtige hilsner
Bestyrelsen i GSB

Ingen Svar til "TAK FOR DENNE GANG til vores Cheftræner Peter R. Jensen"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK