Liga bruttotrup er på plads

  • 25. juni 2018

Det er med stor glæde, at vi kan melde ud at 1.-2. holds truppen nu er på plads.

Vi har til næste sæson fået tilgang af en række spillere med en forventning om at de kan være med til at forstærke truppen, og endvidere bidrage til yderligere forbedring af vores træningsmiljø. Netop træningsmiljøet er super vigtigt for os, da det er helt afgørende at spillerne bliver udfordret 100% til træning, med henblik på at vi kan nå de mål, vi har opstillet og dermed give udbytte for klubben, spillerne og vore sponsorer.

Truppen består i næste sæson af følgende spillere:  Mathias Christiansen, David Daugaard, Dey Subhankar (Indien), Rasmus Kjær, Jonathan Dolan (Irland), Nikolaj Overgaard, Patrick Buhl, Sebastian Bugtrup, Kalle Koljonen (Finland), Andreas Bøgebjerg, Frederik Jack Sørensen, Michelle Skødstrup, Rikke Søby Hansen, Ditte Søby Hansen, Isabella Nielsen,  Amalie Magelund og Sia Berg.

Som det fremgår består truppen af flere spillere, end der skal bruges til hver enkelt ligakamp. Grunden hertil er at det lykkedes GSB’s 2.hold at rykke op i 1. division og at der derfor skal bruges flere klassespillere, hvis vi skal kunne klare os i den skarpe konkurrence.

Vi har i næste sæson valgt ikke at gentegne kontrakt med 1. HS Kim Bruun og det glæder os at han har fundet en anden klub.

Yderligere oplysninger eller spørgsmål uddybes gerne ved kontakt til Eliteformand Steen Pedersen på telefon 21293080 eller mail ped@sindby.dk.

Ingen Svar til "Liga bruttotrup er på plads"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK