Lokalopgør i badmintonligaen: Greve – Solrød

  • 4. oktober 2017

Greve Strands Badmintonklub vs Solrød Strand Badmintonklub

Fra fodboldens verden kender vi intensiteten i lokalderbys. Når Liverpool møder Everton eller Manchester City tager imod Manchester United, så er der bare en helt speciel atmosfære og en ekstra nerve og intensitet i kampene. I badminton har vi også disse lokalderbys og aftenens kamp mod Solrød er en af dem.

Jeg glæder mig rigtig meget til en aftenens kamp, hvor jeg forventer, at der vil være mange tilskuere fra både Greve og Solrød. Jeg forventer en intens aften, hvor der vil være tryk på ude bagfra og det bliver spændende, hvordan spillerne håndterer dette.

I sidste sæson lykkedes det os at hive en 5-1 sejr hjem. Vi leverede en super præstation og det bliver der også brug for i aften. Solrød, der traditionelt har valgt at satse på spillere, som de selv har udviklet, har op til denne sæson været ude og forstærke sig med 2 af Danmarks allerdygtigste spillere i form af Hans Kristian Solberg Vittinghus og Maiken Fruergaard Sørensen. Dertil kommer at Niklas Nøhr er kommet tilbage efter en lang skadespause. Så det er et væsentlig anderledes hold, vi møder i denne sæson, hvilket bliver yderst interessant.

Holdopstillingerne og dermed hvorledes de enkelte match up i de enkelte kampe ender, bliver i denne kamp ekstra vigtig. Begge hold har i doublerne mulighed for at flytte rundt på flere spillere og dermed styrke en bestemt kategori.

Denne kamp har på den måde alt, hvad et lokalderby skal indeholde og kunne også godt ende med at skulle afgøres i et golden set. Vi håber selvfølgelig på, at hjemmebanefordelen giver os den fordel, at vi står med sejren i sidste ende.

I herresinglerne står Solrød med favoritværdigheden i 1. herresingle. Hans Kristian Vittinghus er en topspiller og måske ligaens stærkeste herresinglespiller. Kim får brug for at spille op til sit absolut bedste for at bide skeer med Vittinghus. Det har Kim gjort før og det er også lykkes at vinde over Vittinghus før. Skal det ske i aften, skal Kim have maksimal støtte hele kampen igennem. I 2. Herresingle må vi påtage os favoritværdigheden. Kan Dey levere det spil, han har vist i de første kampe, har jeg en tro på, at vi kan vinde 2. herresingle.

I damesinglen skal Michelle op mod Mia Blichfeldt. En spændende udfordring for Michelle, som får lov til at teste formen af inden turen går til UVM i Indonesien. Om det kan blive til en sejr til Greve i damesingle er svært at sige. Mia er i hvert fald favorit og Michelle skal derfor levere en rigtig god præstation.

I damedouble, herredouble og mixeddouble er det svært at spå om udfaldet, da rigtig meget afgøres af holdopstillingen. Umiddelbart skal vi ud af finde et par sejre i doubledisciplinerne for at kunne få point ud af denne kamp. Så Mathias, David, Mikkel, Rikke, Isabella og Ditte er spillerne, som skal finde sejrene for Greve i dag.

 

Kære tilskuere, vi får brug for al den støtte, vi kan få… – Vi glæder os til at se jer i hallen!

 

Sportslige hilsner

Jacob Ø

——————————-

For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at teksten er forfattet inden begge holdopstillinger var offentliggjort…

 

Ingen Svar til "Lokalopgør i badmintonligaen: Greve - Solrød"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK