Sagde du GULDFINALE?

 • 26. marts 2019

Ja da – vi er tilbage på toppen…

Vi skal alle mødes til DM finalen i Frederiksberg hallerne og heppe på vores ligahold.

Efter en helt fabelagtig slutspurt i grundspillet nåede holdet semifinalen. Den blev med fest, overraskelser og helt fantastisk opbakning af en fyldt hal spillet tirsdag den 19/3.19.

Endnu engang havde vi besøg af det på papiret gruopvækkende hold fra det nordjyske nemlig Vendsyssel. Spændingen var stor – kunne vi gøre det igen? Ville vores unge spillere endnu engang kunne kontrollere nerverne og præstere på topniveau i den meget afgørende kamp om den ene eftertragtede plads i DM-finalen?  Selv coach AK udtalte inden kampen, at han kunne mærke noget udefinerbart tumle rundt i maveregionen… 😉

Efter en svær start bagud 0-2, spillede holdet sig til 4 vundne kampe og sejren på 4-2 var hjemme. Alle i hallen kunne løfte deres nyligt indkøbte supporter tørklæder og juble over vores hold, som gjorde det ingen havde set komme, da sæsonens første par kampe blev spillet.

Nu venter GULDFINALEN forude.

Helt præcist 2. påskedag – mandag d. 22/4.2019 kl  18.00 skal vi mødes på Frederiksberg og se vores hold spille en fantastisk guldkamp mod Team Skælskør.

Klubben er allerede  i gang med planlægningen af forskellige aktiviteter – det vil I høre mere om snarest. Men sæt kryds i kalenderen på ovenstående dato.

2 Svar til "Sagde du GULDFINALE?"

 • comment-avatar
  Guldsmeden i Greve / Tove Petersen
  1. april 2019 (16:17)
  Svar

  Hvordan køber man billet til Guld finalen ?

  • comment-avatar
   Jeanette Strøm
   3. april 2019 (15:08)
   Svar

   Hej Tove
   Billetter kan købes ved at sende en mail til event@grevebadminton.dk. Betaling sker på mobilepay 70305


Har du noget på hjertet?

Nogen html er OK