Sportchefens tanker om 1. runde kampen i Ligaen

  • 5. september 2017

For god ordens skyld gør vi opmærksom på at teksten er forfattet inden begge holdopstillinger var offentliggjort…

————————————————-

Det er dejligt at kunne byde TSS velkommen til åbningen af sæson 17/18 i Greve Idrætscenter. Sidste sæson sluttede i kvartfinalerne mod netop dagens modstander. Vores trup har ikke glemt de fantastiske kampe vi spillede mod sidste sæsons sølvvindere og vi er total klar på, at denne gang skal det blive til en sejr. Lysten til at revanchere de hårde nederlag fra kvartfinalerne er en stor drivkraft bag vores motivation for dagens kamp. Dertil kommer, at vi også ser frem til at skulle starte på vores fantastiske hjemmepublikum er en ekstra bonus. Så der er lagt op til en stor badmintonaften i Greve Idrætscenter.

Vores trup til ligaholdet ser næsten identisk ud med sidste år. Kun en enkelt udskiftning i form af 2. herresingle, hvor det er lykkedes at få tilknyttet indiske Dey Subhankar. Subhankar er en yderst sympatisk fyr og klar til at kæmpe med næb og klør for den røde Li Ning trøje.

Samlet set har vi en trup, hvor der er stor konkurrence om pladserne, hvilket gør at spillerne skal være ekstra klar til hver træning, holdkampe og individuelle turneringer for at gøre krav på en af de eftertragtede pladser på liga holdet. Jeg er rigtig godt tilfreds med truppen, da vi har et ungt hold, som nu har et års mere træning og erfaring bag sig. Det betyder, at samlet set forventer jeg, at vi er bedre end vi var sidste sæson.

TSS er et stærkt hold, men det er langt fra det samme hold som sidste sæson. 2 nye herresingler, 1 ny double spiller og 2 nye piger er kommet ind. Selvfølgelig er det spændende at se, hvilken rolle den olympiske mester og dobbelte verdensmester Carolina Marin kommer til at spille på holdet. Der er uden tvivl om, at Carolina er en verdensstjerne og det er fantastisk, at vi i Greve kan få lov til at lægge gulv til hendes første optræden i badmintonligaen i denne sæson. Når det er sagt, så vil det jo være rigtig sjovt, hvis vi så også kunne hive en sejr hjem over hende.

Ser vi nærmere på dagens enkelte kampe, så forventer jeg at begge herresingler bliver nøglekampe i vores bestræbelser på at få point med fra dagens kamp. Jeg mener, at vi har fornuftige muligheder for at vinde begge singler, men det bliver på ingen måder let. Og kampene kan sagtens gå hen over 3 sæt. Og så kommer vi til at se vores tidligere herresingle Kalle Koljonen i den ‘forkerte’ trøje til aften. Det skal der nok komme en sjov kamp ud af 🙂

I herredouble stiller vi med Mikkel Delbo og David Daugaard. I forrige sæson spillede Mikkel og David flere herredoubler sammen med stor succes. Begge spillere er god form. David har lige spillet VM (med Mathias) og Mikkel har lige vundet en mesterrække turnering i Danmark i herredouble. TSS står med en ny herredouble, hvilket altid er lidt svært, da det tager tid at få en sådan spillet sammen.

I kampene hvor pigerne er med er det svært at forudsige præcis, hvordan TSS blander kortene. Dog er der ingen tvivl om at TSS har rigtig stærke piger og ligegyldig hvad bliver det næppe kampe, hvor vi er favoritter. Men det betyder ikke, at vi ikke har muligheder.

Det er klart at såfremt Carolina Marin spiller damesingle, så bliver det først og fremmest en oplevelse for Michelle Skødstrup. Men at snakke om sejr, vil være at tage munden for fuld. Men lad os nu se, hvem der kommer til at spille damesingle for TSS.

Rikke og Isabella får også nok at se til i damedouble. Her har TSS mulighed for at bruge alle deres 4 piger og lave en stærk double. Men her tror jeg på, at der kan være muligheder, hvis Rikke og Isabella kan vise sig at være holdbare og stå imod i en lang og fysisk hård kamp.

Amalie M. Krogh fik debut på ligaholdet i kvartfinalerne mod netop TSS i sidste sæson. Her var hun tæt på at vinde en yderst tæt mixeddouble med Mathias Christiansen i den sidste kamp mod TSS. Amalie skal også denne gang danne par med Mathias Christiansen. Mixeddoublen bliver rigtig svær, da TSS har mulighed for at sende flere verdensklasse spillere på banen. Jeg glæder mig meget til denne kamp, da jeg tror, at det kan blive en rigtig spændende kamp.

Denne kamp kan sagtens ende 3-3, hvilket betyder Golden Set. Og at starte sæsonen med at tage sejren mod sidste sæsons sølvvindere i et Golden Set vil være et godkendt resultat for os.

 

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang og det håber vi også, at I gør…

 

Jacob Oehlenschlæger

Sportschef

Ingen Svar til "Sportchefens tanker om 1. runde kampen i Ligaen"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK