GSB spillere kæmper på de europæiske jagtmarker

  • 2. marts 2017

I disse uger har vi masser af repræsentanter fra både ungdoms og seniorrækkerne ude i Europa og kæmpe for sejre og point til ranglisterne.

German Open er traditionel opvarmnings turnering til All England som spilles i næste uge og her har 5 GSB spillere betrådt de grønne baner. Alle har kæmpet heroisk, høstet flotte sejre samt masser af erfaring videre til deres badmintonmæssige karriere.

Mathias og David vandt onsdag i et overbevisende 1. sæt og noget tættere 2. sæt over verdensranglistens nr. 2 – Kamura og Sonoda fra Japan. De måtte dog se sig slået i går af et andet japansk par. Mathias deltog desuden i MD med Sarah Thygesen.

Kim Bruun fik sig også en god skalp i det han slog tyske Marc Zwiebler. Tyskeren måtte dog trække sig i andet sæt men Kim spillede i suveræn stil. Kim sendte efter kampen en videohilsen til alle GSB fans. Klik på pilen for at afspille han hilsen.

Næste kamp mod kroaten Zvonimir Durkinjak måtte han desværre se sig slået i.

Rikke Søby måtte sammen med hendes makker Julie Finne-Ipsen se sig slået i 2. runde til et 8. seedet japansk par. Kalle Koljonen tabte ligeledes i 2. runde til Hans-Kristian Solberg Vittinghus.

Lidt længere vestpå kæmper vores dygtige unge piger Michelle Skødstrup og Amalie Magelund-Krogh for medaljer til Danmark i Dutch Junior Open. Begge piger er videre efter 2 runder og du kan følge med i resultaterne her

 

Ingen Svar til "GSB spillere kæmper på de europæiske jagtmarker"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK