Bliv HJERTE-medlem

Vi har store ambitioner i GSB…

… Ambitioner som vedrører såvel udviklingen af vores spillere særligt børne- og ungdomsspillere, men i høj grad også fællesskabet i hele klubben. Frivillige kræfter og ideerne har vi, men det er ikke altid økonomien rækker til alt det, vi gerne vil sætte i værk, derfor giver vi mulighed for at støtte klubben med et økonomisk bidrag.

Vi er meget glade for alt, hvad vi kan hente ind af støttekroner, så glade at vi gerne giver lidt den anden vej. Nedenfor er beskrevet lidt af det, du/I får ud at oprette et hjerte medlemskab i Greve Strands Badmintonklub:

  • Gratis adgang til hjemmekampe i Badmintonligaen
  • 30 % Rabat ved køb af varer i LiNing shoppen hos vores hovedsponsor LiNing (kræver at du opretter dig som kunde/bruger på deres hjemmeside – HUSK at angive GSB som klub ellers opnår du ikke rabatten) (Strenge og fjerbolde er ikke omfattet af rabatordningen)
  • Rabat ved oprettelse og køb af brændstof hos OK Benzin (klubben modtager støtte fra OK Benzin hver gang du tanker brændstof))
  • Nyhedsbreve
  • Glæden ved at bidrage til klubbens videre udvikling 

Vi arbejder på, at få endnu flere gode tilbud til dig, som er hjertemedlem.

Du kan vælge mellem 3 typer af medlemskaber:

  1. Personligt medlemskab – Hjertemedlemskabet er personligt (Værdi kr. 300,-/år)
  2. Hustands medlemskab – Hjertemedlemsskabet gælder for medlemmer af hele hustanden (Værdi kr. 500,- /år)
  3. Erhvervsmedlemskab – Virksomheden får en plads på vores hjerte medlemsvæg i GIC Hal 2. Mulighed for videre dialog om loyalitetsaktiviteter, henvisningsrabatter mv. (Værdi kr. 1.000,- + moms /år)

Vil du gerne bidrage til klubbens videre udvikling, så udfyld nedenstående felter og indbetal beløb svarende til dit ønskede medlemskab på MobilePay 70305.  Skriv ‘Hjertemedlem + navn’  i tekstfeltet. Efterfølgende fremsendes en faktura på det indbetalte beløb, samt et medlemskort som skal fremvises bl.a. ved adgang til Liga hjemmekampe.