Bo Lykke

profileimage

Kontaktoplysninger: Tel: 27 53 74 15 – Mail til Bo Lykke

Civilt erhverv:

Pensionsmægler hos mæglervirksomheden Söderberg & Partners & Uvildig Økonomisk Rådgiver hos Uvildigraad.dk

Hvad er dit tilhørsforhold til GSB?

Jeg har selv spillet i klubben siden 2015 som veteranspiller og en datter der har spillet i klubben de sidste 6-7 år.

Foruden det, har jeg været sponsor de sidste 2 år.

Jeg ønsker nok mest af alt af give lidt igen til en klub, som gennem de sidste mange år har givet mig & min datter en masse gode oplevelser – det fundament vil jeg gerne være med til at styrke.

Har ligeledes været holdleder samt en del af holdsætningsudvalget i veteranafdelingen.

Hvorfor valgte du at stille op til bestyrelsen?

Det var i forbindelse med jeg blev sponsor, hvor jeg ikke var helt tilfreds med strukturen omkring sponsorerne. Det resulterede i oprettelsen af vores nye partnernetværk GSB GULD NETVÆRK, som jeg har hjulpet vores Partnerchef, Frank Reinholdt med at etablere.

Det var vel lidt efter devisen – er du ikke tilfreds, så må du enten tie stille eller melde dig ind i kampen.

Har du tidligere erfaring med frivilligt arbejde?

Som spiller i HBK (Hjørring Badminton Klub) deltog jeg ofte som linjedommer og tæller – men ellers har det frivillige arbejde ikke fyldt som meget tidligere, som det naturligt gør nu.

Hvad ønsker du at bidrage med i dit bestyrelsesarbejde?

I mit bestyrelsesarbejde har jeg stor fokus på at vi i bestyrelsen skal være transparente og i fællesskab skabe en stærkere struktur.

Frivilligt arbejde er en nødvendighed for at få en kub som vores til at løbe rundt, men det er for mig at se afgørende, at vi får bredt arbejdet ud på flere hænder.

Jeg er så utrolig taknemmelig for de frivillige kræfter vi har i klubben i dag, som yder en kæmpe indsats for vores klub. Jeg mener blot vi skal være flere der skal bidrage, så den – i min verden – lille skare ikke pludseligt kører sur i det.

Din bedste oplevelse med badminton i GSB?

Dem er der heldigvis mange af, såvel som forældre og som spiller i Veteran, hvor vi efter min mening har et super sammenhold. Jeg vil dog fremhæve en oplevelse, hvor jeg overværede et arrangement i ungdom, dengang min egen datter var én af de nye spillere. Her oplevede jeg hvor fantastisk de større og bedre spillere var super gode til at inkludere de små – udelukkende med det resultat, at min egen datter strålede som en sol, da vi tog hjem – det er sådan en klub, jeg vil være en del af.

Hvordan oplever du GSB som forening i dag?

GSB er for mig en super stærk klub, som gennem mange år har evnet at være med i den absolutte elite og på samme tid, være en klub med tilbud for alle os andre, som bare nyder spillet og det sammenhold der kan følge med, hvis man ønsker det.

Klubbens økonomiske fundament har gennem tiden undergået forandringer, som betyder at vi som klub bliver nød til at tænke nyt, for at fastholde og udvikle vores position som én af Danmarks største klubber. Vi bliver derfor nød til at ”rykke sammen i bussen” og gennem vores stærke klubfølelse, hjælpe hinanden i den opgave – jeg er sikker på at vi sammen kan forløse det store potentiale til gavn for GSB.

I hvilken retning går dine fremtidige ønsker for GSBs udvikling? Hvordan ser GSB med dine øjne ud om 5 år?

GSB er et stærkt ”produkt” som kan mange ting – bl.a. elite, bredde, skabe sociale færdigheder og inkludere på tværs af forskellige kulturer – disse egenskaber ønsker jeg vi bliver endnu bedre til at fremhæve i vores kommunikation.

Indtægter er der brug for, så gennem ovenstående skal vi kunne tiltrække flere medlemmer – hvilket miniton er et godt eksempel på.

En god økonomi er vigtig og den må også gerne blive endnu bedre på sigt, ikke for at skabe store overskud og egenkapital, men så der er plads til uforudsete hændelser, som fx en Corona-epidemi.

Om 5 år håber jeg GSB har opbygget en stærk struktur og kultur omkring arbejdet i vores klub, så vi alle bidrager med få timer, fremfor få bidrager med rigtig mange timer. GSB har potentialet og organisationen til at være en positiv medspiller i kommunen, hvorfor jeg håber på opbygningen af et godt og konstruktivt samarbejde med Greve Kommune.

Vi er først og fremmest en sportsklub, så vi skal selvfølgelig levere sportslige resultater – såvel i ligaen, som i ungdom og senior. De resultater skal komme gennem fokuseret arbejde hos den sportslige ledelse, så vi får skabt nogle endnu stærkere ungdomsrækker, hvor vi har gode spillere i alle rækker. GSB har tradition for at fostre verdensklasse spillere og det skal vi naturligvis kunne blive ved med.