Jes Castor Sørensen

profileimage

Kontaktoplysninger: Tel: 31 61 37 03 – Mail til Jes

Civilt erhverv

Uddannet ingeniør og leder for en udviklingsafdeling i en virksomhed der hedder Cryptera.

Hvad er dit tilhørsforhold til GSB?

Jeg spiller ikke selv badminton, men har tidligere dyrket atletik som ung, og senere cykling og mountainbike. Jeg er far til Johanna Kopprasch Sørensen U17.

Hvorfor valgte du at stille op til bestyrelsen?

Jeg ønsker at bidrage til at GSB fortsat er en vigtig del af Greve kommunens foreningsliv og selvfølgelig også er en af Danmarks bedste badmintonklubber

Har du tidligere erfaring med frivilligt arbejde?

Frivilligt arbejde i en mindre cykelklub

Hvad kan du bidrage med i dit bestyrelsesarbejde?

Jeg er næstformand i GSB, og Eliteudvalgsformand med ansvar for klubbens senior- og ungdomstrænere, samt kontraktspillere. Er menigt medlem af Ungdomsspillerudvalget og har også en del arbejde med klubbens administrationssystem ForeningLet

Din bedste oplevelse med badminton i GSB?

Livet i hallen, og når GSB leverer gode resultater både i ungdom og senior.

Hvordan oplever du GSB som forening i dag?

Vi prioriterer selvfølgelig at udvikle nye dygtige badmintonspillere, men udover det har vi også den styrke at vi prioriterer det sociale sammenhold og kammeratskab måske mere end andre klubber med samme sportslige ambitioner som os.

I hvilken retning går dine fremtidige ønsker for GSBs udvikling? Hvordan ser GSB med dine øjne ud om 5 år?

Vi skal fortsat kunne tiltrække spillere, som tænker at GSB kan levere et trænings setup der er attraktivt, og samtidig har det sociale aspekt med. Kan vi det, kan vi fortsat fastholde spillerne og få flere til. Økonomi er svær at spå om på en lang bane, den er meget afhængig af omverdenen især nu hvor vi  næsten helt og holdent er afhængig af at skabe alle indtægter selv.