Marttin Stuart Nielsen

profileimage

Kontaktoplysninger:  Tel: 28 80 80 10 – Mail til Marttin

Civilt Erhverv:

Chefkonsulent med fokus på træning og uddannelse af medarbejdere i kundeservice og IT-afdelinger.

Hvad er dit tilhørsforhold til GSB?

Spiller ikke selv badminton men er far til Nikoline Danehøj (p.t. U17)

Hvorfor valgte du at stille op til bestyrelsen?

Efter et kort pause som frivillig har jeg igen fået lyst og mod på at bidrage med de kompetencer, jeg har indenfor bl.a. afvikling af arrangementer, rekruttering af frivillige m.m.

Har du tidligere erfaring med frivilligt arbejde?

Har arbejdet som frivillig siden jeg som 19-årig blev ungdomstræner i den lokale basketballklub. Siden har jeg været aktiv i en lang række foreninger, både lokale og nationale. Udviklede i 1999 den allerførste ølfestival i Danmark, der blev afholdt i 2001 og har været med til at arrangere alle 25 ølfestivaler, der afholdt siden bl.a. som øverste leder for European Beer Festival i 2008 med 100 udstillere, 300+ frivillige og 21.000 gæster.

Hvad ønsker du at bidrage med i bestyrelsesarbejdet?

Jeg ønsker at bidrage med viden om hvordan store arrangementer afholdes og hvordan vi holder styr på mange frivillige på en gang. Samtidig har jeg et ønske om, at vi har langt mere fokus på at hverve og fastholde vores frivillige i GSB, da klubben ikke kan fungere uden dem.

Jeg håber, at jeg med min erfaring kan bidrage til, at vi får flere involveret i det frivillige arbejde.

Din bedste oplevelse med badminton i GSB?

At vi som klub var i stand til at gennemføre og afholde UDM i august måned 2020 på trods af urimelige arbejdsvilkår, korte deadlines og en COVID19-krise.
Her stod vi sammen som klub og skabte en unik oplevelse for deltagerne til UDM.

Hvordan oplever du GSB som forening i dag?

En af vores styrker er det gode omdømme som GSB gennem årene har opbygget – både lokalt men også generelt indenfor badminton.

For mig er de vigtigste udviklingsområder for GSB at vi får styrket vores klubkultur og at vi kan skabe rammerne for at alle – uanset alder og niveau – kan være en del af klubben og bidrage aktivt til klubbens sociale liv. Vi skal fortsat have fokus på eliten men uden bredden og de mange medlemmer, der blot nyder at spille badminton, kan vi ikke skabe en elite.
Derfor må og skal bredden være det fundament som GSB hviler på.

I hvilken retning går dine fremtidige ønsker for GSBs udvikling? Hvordan ser GSB med dine øjne ud om 5 år?

Jeg ønsker, at GSB får en stabil medlemsvækst og at vi om 3 år har skabt så mange indtægter, at reelt bliver ”selvfinancierende”.

Men mit største ønske er, at GSB bliver en af landets mest attraktive klubber at være en del af fordi vi har skabt en klubkultur, der skaber gode rammer for både social og sportslig udvikling.