420 unge til DM i GIC

  • 28. marts 2017

I weekenden d. 31/3.2017- 2/4.2017 byder Greve Strands Badmintonklub velkommen til knap 420 (heraf 19 Greve spillere) af Danmarks bedste unge badmintonspillere. Det er tid til årets ungdomsbegivenhed. Der skal dystes om at blive Danmarks bedste.

Allerede fra kl. 10.00 fredag går det løs med de indledende kampe. 3 haller i Greve Idrætscenter samt Karlslunde hallerne vil blive befolket med glade og meget talentfulde unge mennesker i alderen 10-19 år.
Lørdag og søndag spilles der fortsat i Greve Idrætscenter – søndag er det tid for semifinaler og finaler. Borgmester Pernille Beckmann har lovet at kigge ind i hallerne og serve finaledagen i gang.

For de fleste vil det naturligvis være kampe og god badminton, der er i fokus, men der skal også festes og det vil ske lørdag aften, hvor der inviteres til Gallafest for alle tilmeldte spillere. Festens afholdes i Aulaen på Greve Gymnasium hvor aftenens konferencier Jim Laugesen (badminton orakel) på TV2 Sport vil føre alle deltagerne igennem aftenens program. Her vil der være underholdning af tryllekunstneren Sunny Cagara og der vil traditionen tro være overrækkelse af en masse spændende priser bl.a. Årets spiller i hver årgang og Årets talentpris.

Forhallen i Idrætscenteret vil danne rammen om miniudstillinger fra nogle af vores gode samarbejdspartnere. Du vil kunne møde og få en snak med Trolle VVS, Sydbank og RealMæglerne Greve/Solrød.
YONEX tilbyder opstrengning af ketchere og Kaiser Sport møder med fysioterapeut og massør til spillere med ømme muskler.

Vi står overfor et stort og krævende arrangement med mange kampe, mange besøgende og mange frivillige som hjælper med at få weekendens mange aktiviteter til forløbe glat og når arrangementet slutter sent søndag eftermiddag, er der gennemført 298 frivillige ‘vagter’. De har omfattet opgaver som opsætning og nedtagning af baner, tællere, liniedommere, praktiske opgaver vedr. gallafest, kampudråb, oprydning osv osv. Alt sammen opgaver som gør at turneringen kommer til at forløbe professionelt og efter planen.

En kæmpe stor tak skal der på forhånd lyde til alle frivillige, Greve Kommune for støtte og opbakning, Badminton Danmark for tillid og godt samarbejde, sponsorer, GIC’s medarbejdere, Greve Gymnasium for lån af aula’en, spillere, forældre, og øvrige besøgende.

Kig ind i Greve Idrætscenter i weekenden og se Danmarks fremtidige badmintonstjerner udfolde sig. Der er gratis adgang.

Vi glæder os til et fantastisk DM.

Ingen Svar til "420 unge til DM i GIC"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK