Ungdoms cheftræner søges

 • 8. maj 2018

Download jobopslaget Ungdoms cheftræner

 

Vil du være chefungdomstræner i Greve Strands Badmintonklub?

–  Eller har du potentiale til at blive det??

 

Vores mål er at fastholde og videreudvikle vores træningsmiljø, så det bliver Danmarks bedste. Allerede i dag er vi en stor og stærk klub, med et højt aktivitetsniveau og spillerdeltagelse ved ungdoms DM både for hold og individuelt. Vi gør det godt, men du skal hjælpe os det sidste stykke. Vi vil vinde endnu flere medaljer og vi vil udvikle egne talenter der på sigt kan indgå på vores Ligahold.

Vores målsætning betyder, at vi skal have endnu flere glade og talentfulde ungdomsspillere i vores haller, både breddespillere, kommende og nuværende elitespillere. Vi skal favne og give muligheder til alle.

Vi er i dag 200 ungdomsspillere. Målet er at øge antallet med min. 50% inden 2020.

Vores vision er:

 • ”GSB ungdom vil gennem en målrettet indsats socialt og udviklingsmæssigt sikre, at alle klubbens ungdomsspillere opnår det bedste træningsmiljø i Danmark.
 • Alle spillere skal udfordres, plejes og udvikles, så de fastholdes i klubben og samtidig opnår en glidende overgang til at blive seniorspiller.
 • Hver spiller skal via vilje, glæde og engagement være med til at drive sin egen udvikling, men også tage medansvar for at udvikle sine kammerater.
 • Forudsætningen er en klub med gode faciliteter, hvor man gennem engagerede trænere opnår klare planer for træning på de enkelte niveauer samtidig med at der skabes respekt for individet”

Du skal være med til at sikre, at vi når målet, og at klubben udvikler sig i takt med vores vision!

Om opgaven

Du varetager talentudviklingen i ungdomsafdelingen indenfor indsatsområderne teknik, taktik, fysik- og mental træning. Du arbejder ud fra Badminton Danmarks principper om aldersrelateret træning. Du er primus motor på nyetableret elitetræningskoncept. Vi ser gerne, at du tillige tager del i samarbejdet med skoler og SFO’er som er indeholdt i vores rekrutteringsstrategi. Du er kulturbærer og forstår at udbrede klubbens værdier som er sammenhold, rummelighed, glæde og udvikling.

Du skal selvfølgelig ikke selv stå for al træningen, men du skal hjælpe med at sætte holdet i samarbejde med den træneransvarlige i USU.

Derudover forventer vi, at du tillige støtter med coaching/vejledning ved holdkampe og udvalgte større turneringer. Du arbejder tillige tæt sammen med seniortræneren omkring overgangen mellem ungdom og senior.

Du er ansvarlig for udtagelse og rangering af spillere til klubbens holdturneringskampe for alle årgange i samarbejde med årgangstrænere og holdlederne.

Det er også dig, der sikrer udvikling af vores trænerteam, meget gerne i samarbejde med Senior Cheftræneren. Vi ser gerne, at vores egne dygtige ungdomsspillere tidligt integreres i trænerarbejdet, men selvfølgelig også at de uddannes til at udfylde rollen.

Endelig deltager du efter behov på vores ungdomsudvalgsmøder, afholder trænermøder og forældremøder hvor du deler dine indtryk, planer og ideer med en gruppe af engagerede frivillige, spillere og forældre, der ligesom dig brænder for at gøre GSB til Danmarks bedste badmintonklub.

Om dig

Du er passioneret omkring badminton og brænder for at dine ungdomsspillere stortrives og udvikles med badminton. Du kan lide at gå forrest, at være det gode eksempel. Du er visionær, ambitiøs og helhedsorienteret i relation til talentudvikling og fastholdelse af vores spillere.

Når du er ude at støtte vores spillere til kamp, så har du en god taktisk forståelse for badminton og solide pædagogiske og coachende evner, så dit budskab formidles, også under pres!

Du har stærke kommunikative evner og gode netværkskompetencer, som du anvender proaktivt, bl.a. i din omgang med forældrene i klubben, således du skaber dig en masse gode ambassadører. 

Du har også et bredt netværk inden for trænermiljøet i Danmark herunder god kontakt til Badminton Danmark/DGI Midt-/Vestsjælland.

Dine kvalifikationer:

 • Du har en en anerkendt badmintontræneruddannelse på højeste niveau
 • Du har minimum 3-5 års erfaring som badmintontræner
 • Du har eventuelt suppleret din træneruddannelse med en pædagogisk uddannelse
 • Du har særlige forudsætninger for bevægelses- og skadesforbyggende træning.
 • Du kan dokumentere gode resultater gennem dit tidligere trænerhverv.

Lidt om os

Vi er en traditionsrig badmintonklub med 80 år på bagen og medlemmer på alle niveauer og i alle aldre. Vi spiller i Badmintonligaen og har her gennem de seneste 15 år vundet adskillige medaljer – senest guld i 2015. Vi har de seneste 2 år været værter for UDM med hjælp af ca. 120 engagerede frivillige. Klubben hører til i Greve Idrætscenter med 3 haller. Der er tilknyttet træningslokaler til skadesfore-byggende træning, gode udearealer, omklædningsrum, cafeteria og klublokaler.

Løn og ansættelse

Forhandles i forhold til kompetencer og erfaring med den enkelte.

Ansættelsestidspunkt. 1.august 2018

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte ungdoms træner ansvarlig Jes Sørensen på T: 31 61 37 03 eller mail: T-koordinator@grevebadminton.dk

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt. Ansøgning sendes på mail til T-koordinator@grevebadminton.dk.

Samtaler vil blive gennemført løbende.

 

 

 

Ingen Svar til "Ungdoms cheftræner søges"


  Har du noget på hjertet?

  Nogen html er OK