Flot debut til ungt ligahold

  • 25. august 2021
Flot debut for GSB’s unge ligahold 🏸💪
Så er holdturneringen skudt i gang og sikken en start for det debuterende meget unge ligahold, hvor der ikke var en eneste fast spiller fra seneste sæson.
Det kan godt være, at vi tabte stort. Men indsatsen fejlede bestemt ikke noget. Der blev kæmpet stenhårdt hele vejen rundt til sidste bold blev slået i banen, og der blev præsteret masser flot og underholdende badminton.
Jeg vover mig ikke ud i nogen spilanalyse. Det vil jeg lade trænerne om. Men lad os tage med, at det lykkedes de unge spillere at drille de etablerede topspillere og talenter fra Solrød i flere kampe. Godt hjulpet på vej af et veloplagt publikum – stor opbakning fra sponsorer og de fremmødte medlemmer m.fl. Jeres støtte betyder alt!
Torsdag går det løs igen i Odense – masser af erfaring rigere. Mon ikke vi kan følge holdet via livestream og heppe hjemme fra stuerne. Men ellers ses vi igen på hjemmebanen 2/9, hvor GSB møder Skælskør. Det bliver spændende at følge det unge hold gennem sæsonen.
TAK for en dejlig tirsdag aften med god fjer og fornøjeligt samvær på tværs i klubben. Tak til trænerne og bestyrelsen samt de frivillige omkring ligaholdet, der har knoklet for, at GSB kunne melde sig klar på banerne i aften. 🙏
//Holdleder

Ingen Svar til "Flot debut til ungt ligahold"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK