Greve melder afbud til Final4

  • 15. maj 2020

Kære Spillere, Trænere, Frivillige, Sponsorer og alle øvrige tilhængere af GSB

 I har måske allerede set nyheden på tv2.dk, hvor vores Formand Helle Holm er citeret – og budskabet er klart – GSB ønsker ikke at stille op til Final 4-stævnet.
Vi i bestyrelsen synes, at I alle skal have en mere dyb forklaring fra vores side.

GSB vandt jo som bekendt grundspillet i Badmintonligaen og skulle derfor spille Final 4-stævnet i Brøndby Hallen. Men ligesom alt andet, blev det udskudt på grund af Corona. Badminton Danmark annoncerede så forleden, at Final 4 vil blive afviklet i weekenden den 19. & 20. juni. Badminton Danmark oplyste også, at Final 4 vil blive transmitteret på TV 2 – men uden tilskuere. 

Som udgangspunkt er det en god nyhed for badmintonsporten. Men set i lyset af den seneste lange periode med lock-down, med meget lidt træning blandt spillerne samt en del økonomiske variabler grundet Corona, har vi som bestyrelse valgt ikke at stille op til Final 4.
Vi er naturligvis godt klar over, at det på ingen måde er en velkommen besked at sende ud. Men nu i denne tid hvor der er alt for stor forskel på hvilke muligheder de 4 finaleklubber har for at stille hold (samtidig med, at holdene rent sportsligt ikke kan få – og har haft ens muligheder for at træne), så har vi besluttet, at det er den bedste løsning at melde fra til
Final 4. Vi ønsker på den måde at vise, at vi ikke synes om beslutningen fra Badminton Danmark – og håber, at de vil lytte til vinderen af sæsonens grundspil.

Det er også forbundet med en del ekstra udgifter for klubben, hvis vi skulle deltage i Final 4 (især nu når vi ikke kan dele festen med alle jer skønne mennesker fra GSB), samtidig ser vi en del variable omkostninger, der er forbundet med Corona. Vi har derfor som bestyrelse valgt den “kedelige” vej (ved at være økonomisk ansvarlige) og vi giver Badminton Danmark besked om, at GSB ikke ønsker at stille op til Final 4-stævnet.
Denne beslutning er i øvrigt bakket op af Vendsyssel Badminton Klub, som heller ikke ønsker at deltage.

De af jer som nåede at købe billetter til Final 4-stævnet inden Corona, vil naturligvis få refunderet jeres penge snarest muligt.

Vi håber på jeres forståelse omkring denne beslutning, som også er et kraftigt signal til Badminton Danmark om, at vi – GSB – ikke ønsker at deltage på disse præmisser, som vi finder lidt for ”paniske” under disse omstændigheder.

Venlig hilsen

Bestyrelsen i GSB

Ingen Svar til "Greve melder afbud til Final4"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK