GSB indgår samarbejdsaftale med Danbolig Greve & Solrød

  • 24. juni 2020

GSB byder danbolig Greve & Solrød og Jim Riel velkommen som ny hovedsamarbejdspartner og medlem af GSB Guld Netværk

Ansvarlig for GSBs samarbejdspartnere, Frank Reinholdt udtrykker stor glæde ved det nyetablerede samarbejde med Danbolig Jim Riel.
’’Vi har været i dialog om et muligt samarbejde længe – og nu lykkedes det endelig. Jeg er ikke i tvivl om, at Jim Riel og hans team vil få den rette synlighed og opbakning via vores set-up og den aftale, vi har lavet som bl.a. også indeholder tryk på trøjerne hos udvalgte ungdomshold og veteran’’, fortæller Frank

I GSB og GSB GULD NETVÆRK vil alle støtte op og pege på vores nye hoved samarbejdspartner, hver gang vi hører om huse, der skal til salg på Sydkysten.

Jim Riel, ejer af Danbolig Greve-Solrød, er selv tidligere Greve spiller og han udtaler: “Jeg har selv spillet badminton i GSB gennem hele min ungdom, så det er jo som at komme hjem igen, hver gang man træder ind i badmintonhallerne.
Vi har i de seneste år valgt sponsorater i en række andre sportsgrene, men nu vil vi prøve det nye GSB Guld Netværk og ser meget frem til at se afkastet af det nye setup.’’

Jim Riel og kollegerne vil endvidere være at finde i hallen onsdage aftener i hal 2.

Velkommen til GSB, – vi glæder os til samarbejdet!

Ingen Svar til "GSB indgår samarbejdsaftale med Danbolig Greve & Solrød"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK