3 Greve spillere udtaget til VM

  • 12. juni 2017

I slutningen af august spilles verdensmesterskaberne i badminton i Glasgow i Skotland. Og det bliver med 3 Greve-spillere til at repræsentere Danmark. Greveprofilerne Rikke Søby Hansen, Mathias Christiansen og David Daugaard er alle blevet udtaget af Badminton Danmark til at skulle kæmpe om VM medaljerne. De 3 spillere har på den internationale scene leveret gode resultater det sidste års tid, hvilket gør at Badminton Danmark nu belønner de unge spillere med denne flotte udtagelse.

Greve Strands Badmintonklubs formand Helle Holm kan da heller ikke skjule glæden over, at de 3 spillere skal deltage ved VM i Skotland: ”I Greve Strands Badmintonklub er vi selvfølgelig stolte over at vores spillere er blevet udtaget til disse mesterskaber. Først og fremmest er vi rigtig glade på Rikke, Mathias og Davids vegne. Det er jo et fantastisk skulderklap til dem, at de kan få lov til at spille VM i så ung en alder. For os som klub betyder det også meget, da de 3 spillere repræsentere vores værdier i klubben på fornem vis. For vores unge spillere er det fedt at kunne følge de spillere de jævnligt ser i hallen på den største scene og dermed lade sig inspirere og motivere til at blive endnu dygtigere til badminton. Det er også fedt at se, at vores elitearbejde med stor støtte fra vores Erhvervsklub og Greve Kommune bærer frugt. Så det er helt rigtigt, at jeg er rigtig glad på både spillernes og klubbens vegne.”

Forberedelserne til VM er i fuld gang og der bliver trænet på livet løs, så Rikke, Mathias og David er i topform når det går løs i slutningen af august. De 3 Greve spillerne skal i hvert fald vide at hele klubben står bag dem og klar til at heppe dem frem til sejr.

Ingen Svar til "3 Greve spillere udtaget til VM"


    Har du noget på hjertet?

    Nogen html er OK