Givtig pigeworkshop 3. juni 2023 - Det tager pigerne med sig.

23-06-2023

GSB Piger Workshop

Selvindsigt, selvtillid, kvindelig empowerment og stresshåndtering på og udenfor banen var hovedemnerne, der blev diskuteret på Greve Strands Badmintonklubs (GSB) pigeworkshop lørdag den 3. juni 2023 i Greve, Danmark. Den tre timer lange workshop blev leveret af Tania Teoh, ungdomstræner hos GSB.

Deltagere i workshoppen er konkurrencedygtige GSB-badmintonspillere fra 13 til 24 år. I løbet af workshoppen fik deltagerne forskellige opgaver, både individuelt og i grupper. Deltagerne delte adskillige værktøjer til, hvordan man forbedrer deres selvtillid, hvordan man håndterer stress og vigtigst af alt, hvorfor det er vigtigt hele tiden at stræbe efter at være en bedre udgave af sig selv.

På spørgsmålet om, hvordan workshoppen gik, delte deltagerne i workshoppen generøst ud af deres erfaringer.

 

Maham Saddique

»Den del, som jeg holdt mest af fra workshoppen, er, hvor Tania delte sin badmintonrejse med os. Det sætter perspektiv på min badmintonrejse og motiverer mig til at opnå bedre. Jeg nød også at dele og diskutere de forskellige emner med mine holdkammerater, som jeg normalt ikke taler med.'

 

Rikke Madsen

»Jeg synes, workshoppen gik godt. Det er meget interessant, inspirerende og jeg lærte meget. Nogle følelsesladede emner blev diskuteret, og disse er med til at styrke pigernes sammenhold og sammenhold i klubben. Jeg nød personligt den del, hvor vi kommer til at dykke indad og finde vores autentiske jeg. Jeg synes også, det er en god idé at kombinere junior- og seniorholdene på værkstedet. Super initiativ, da dette var den første workshop nogensinde afholdt i vores klub siden jeg meldte mig ind. Ser frem til flere workshops.'

 

Monica Petersen

»Jeg vil bruge de lærte værktøjer til at udfordre mine mål og arbejde på de forskelligere områder. Jeg kan nu arbejde på min selvtillid og være mere selvsikker forud for mine kampe til turneringer.

 

Et par ord fra Tania Teoh, oplægsholderen:

»Jeg er enormt stolt af pigerne for at have gjort sig umage for at deltage i workshoppen, trådte ud af deres komfortzoner og klarede opgaverne under workshoppen. Nogle opgaver var sværere og mere følelsesladede end andre, men de klarede sig fantastisk godt.

Det har været en meget frugtbar workshop. Mit mål med at organisere denne workshop er selvfølgelig at motivere og opmuntre pigerne på deres badmintonrejser, men det vigtigste budskab, jeg ville sende, er, at de skal drømme stort, kom i gang og arbejde på at nå deres drømme. Og når livet ikke går som planlagt, holder vi ud. De skal også vide, at vi har hinanden som GSB-piger, fordi sammen er vi stærkere.

*Workshoppen er en del af Badminton Europe ADVANCE træner kursus opgaver hvor vores træner Tania Teoh er en af de 16 valgt træner fra hele Europa. Læs mere her:
Badminton Europe ADVANCE
Uge 1
Uge 2
Uge 3
Uge 4