Om Veteranafdelingen
GSB's veteranafdeling er for de erfarne badmintonspillere fra omkring 40 år. Spillerne i veteranafdelingen har typisk spillet badminton som børn, og nogle har spillet hele deres liv. Hvis du er nybegynder, er vores tilbud i motionistafdelingen et bedre sted at starte. 

Træning
Der er en ugentlig fællestræning for hele veteranafdelingen. Der sættes runder på forhånd, så alle får gode kampe. 

Derudover er der en ekstra træning for spillerne på veteranafdelingens 1. og 2. hold. Spillere, der ikke er på 1. og 2. holdene kan bruge motionistafdelingens tilbud, hvis de ønsker at træne mere end én gang om ugen.

Holdturnering
Veteranafdelingen deltager i holdturneringen med flere forskellige holdi både +40 og +50 rækkerneog er repræsenteret i mesterrækken, A-rækken og B-rækken. Der er både mix-hold og rene herrehold. 

Turneringer
Der afholdes klubmesterskaber for veteraner hvert år. 

Der er mulighed for at deltage i individuelle turneringer, se herom på badmintonplayer.dk

I regi af motionsafdelingen arrangeres en "intern turnering", der afvikles på søndage. Her deltager man på et hold på tværs af afdelinger, hvor man møder spillere på samme niveau. 

Socialt
De sociale aktiviteter fylder en del i veteranafdelingen. Der er plads til hygge efter træning og holdkampe. Der afholdes både julefrokost og sommerfest, og der afholdes også en juleturrnering en af de sidste træningsgange før jul. 

Frivillighed

GSB er en forening, der er drevet af frivillighed, og som medlem af GSB forventes det, at alle deltager i det frivillige arbejde. Det kan både være aktiviteter i relation til ens egne aktiviteter i klubben, men der er også aktiviteter på tværs af klubben, som er med til at finansiere klubben; det kan fx være i forbindelse med afholdelse af banko. Se mere om frivillighed og hvordan du tilmelder dig her [link]

Vil du være med?
Hvis du har lyst til at prøve at træne med i GSB eller gerne vil være medlem, kan du se nærmere her [link]

Veteran

2022/2023

2023/2024

Mandag 1916

2100

Torsdag 1883

2000

Voksenfjer 1575

1500