Spot på vores partner Sydbank

06-07-2024

Martin Risvig Høffner og Christian Jacobi fra Sydbank.  

 

Hvorfor er I blevet GSB-partner og hvad betyder det for jer?

Sydbank har være sponsor for GSB i mere end 15 år – og vi har været der i medgang og i modgang. Det er en del af vores værdigrundlag, at være der overfor kunderne, også hvis tiderne skifter, og man løber ind i modvind.

Vi er rigtig glade for vores partnerskab, som åbner døre til spændende erhvervs- og privatkunder.

 

Spiller I selvbadminton?

For Martins vedkommende har det primært tennisketcherne der har været i spil. Christian har spillet hyggebadminton i GSB for snart mange år siden.

Martin Risvig Høffner og Christian Jacobi fra Sydbank.

 

Hvad laver jeres virksomhed og hvor ligger den?

I Sydbank er vi der, både for privat- og erhvervskunden. Vi er store nok til at være dygtige og små nok til at være nærværende – så hvad kan hvad kan vi gøre for dig?

Vi ligger på Hovedvejen 87 i Glostrup.

Er du privatkunde skal du ikke tøve med at række ud til Martin (7433 7929 mrho@sydbank.dk ) og driver du virksomhed rækker du ud til Christian (7433 7930 christian.jacobi@sydbank.dk).

Vi kender vores markedsområde – Christian som har 32 års erfaring fra banksektoren – er født og opvokset i Greve og bor der stadig. Christian har arbejdet med erhvervskunder med base fra Glostrup i 15 år. Martin har 19 års erfaring og bor i Glostrup. Martin har arbejdet med base i Greve i 4-5 år, og kender således boligmarkedet i Glostrup og langs med Sydkysten rigtig godt.